Over ons

DOE IETS GOED EN ZORG VOOR SCHIK

Als eigenaar heb ik mijn roots in een ondernemersgezin. Pa had z’n eigen garage aan huis en stond altijd klaar voor z’n klanten. Er was bedrijvigheid en levenslust en “werken is gezond” was het credo. “En vergeet vooral niet om schik te hebben met wat je doet.” Oh ja: “en als je iets doet, doe het dan vooral goed!” Met die regels werd de plooi er al vroeg ingestreken.

De kleine Wim handelde op school in speelgoedautootjes en de grote Wim verkoopt nu echte auto’s in soorten en maten. Het liefst heb ik iets bijzonders in de aanbieding, iets dat tot de verbeelding spreekt en emotie oproept. Wees daarom niet verbaasd als je naast een Ford of een Opel ook een MUG met zwaailampen tegenkomt (ja echt, ’t is een soort van ambulance) of een dikke Nissan 350Z

Van Dinky Toys en het poetsen van auto’s, werd het opknappen van oude fietsen en brommers. Fietsenmakers werden afgeschuimd op zoek naar iets bijzonders. Met m’n passie voor Zündapps, Kreidlers en Puchs viel er altijd wel wat bij te verdienen en die oude liefdes zijn nog steeds van harte welkom bij De Vordel! Net als motorfietsen en een mooie boot of aanhanger. Als ik er gevoel bij heb, koop en verkoop ik het.

Als de onderkant van een bumper niet gepoetst was of de kofferruimte niet schoon, dan moest het over van pa en zo ging het ook bij Autoveiling Nederland (tegenwoordig BCA) waar ik eerst op de technische afdeling werkte en naderhand auto’s taxeerde en innam voor de veiling. Al met al had ik een goede leerschool en begon ik in 1998 voor mezelf met De Vordel Mobility. Ik run het samen met mijn vrouw Ilonka.

APARTE HANDEL EN TROUWE KLANTEN

Onze voorraad moet leuk zijn, gevarieerd en naast normale handel moet er altijd iets geks te vinden zijn dat je niet op iedere hoek van de straat tegenkomt. Daarom ruilen we van alles in; tot aan partijenhandel toe. Dat zorgt voor plezier bij ons en bij onze klanten. Het zorgt ervoor dat we bekend zijn, een goede naam hebben en dat klanten bij ons terugkomen. Dat vinden we belangrijk, we willen een relatie. Geen snel geluk.

Enfin, De Vordel is een vreemde eend in de bijt. Daar zijn we trots op en Eenden hebben wel karakter! En de naam? Volgens de overlevering ligt ons bedrijf voor een del, een oude zandafgraving. De Vordel, doe er uw voordeel mee!

Wim en Ilonka Drost.

Bel naar De Vordel Mobility Whatsapp De Vordel Mobility Mail naar De Vordel Mobility